Lions kiosk

Kiosken i Lions Park Søllerød

Kiosken findes i forhallen ved hovedindgangen i Lions Park Søllerød og er en velassorteret butik for beboerne i Lions Park. Kiosken drives af frivillige fra Lions Søllerød. Kiosken har åbent mandag og fredag kl. 10 - 12.

Brød og mælk leveres til kiosken hver mandag og fredag morgen. Andre varer, fx frugt og grøntsager, pålæg, ost, æg og dybfrostvarer, indkøbes fra gang til gang af kioskens vagthavende i de butikker, som har de mest fordelagtige tilbud. Resten af kioskens sortiment indkøbes personligt i et en gros varehus,

Hvis beboere har brug for varer, som ikke findes i kiosken, kan de bestilles fra gang til gang, såfremt varerne kan findes i de butikker, hvor der normalt handles. Beboere, som ikke selv kan komme til kiosken, har desuden mulighed for at få bragt varer ud.

Arbejdet i kiosken udføres frivilligt og ulønnet, og hele overskuddet går ubeskåret til hjælpearbejdet i Lions Søllerød.