Klubliv

Klubmøder

Der afholdes normalt klubmøder den tredje onsdag hver måned.

Programmet for klubmødere er normalt velkomst og spisning, efterfulgt af et foredrag af en person inviteret til lejligheden. Desuden vil præsidenten orientere om evt. nyheder, og der kan være et kort indlæg fra et klubmedlem.

Klubbens sekretær udsender invitation til klubmødet ca. ti dage før afholdelsen.

I december afholdes det traditionelle julemøde med ledsagere, og i juni afholdes sommerfesten, ligeledes med ledsagere.

Sommerfest 2021

Sommerfesten blev afholdt i Dragør og startede med en frokost i kasematterne på Dragør Fort, et sted som var hyggeligere, end navnet lyder.

Præsidenten fortalte alt, hvad der var godt at vide om Dragør.

Efter frokosten inspicerede Søren energisk både fortet

og havnen,

mens andre tog den mere med ro.

Og efter at klubmedlemmerne på egen hånd havde studeret Dragør, samledes alle i præsidentpaladset til kaffe (eller andet) og croissanter (lokalt kaldet orangutænger).

Klubmøde maj 2019

Besøg hos TV2:

Klubmøde marts 2019

Besøg på Holte Rådhus:

og middag på Xin Fu:

Klubmøde september 2018

Besøg på Sjælsø Vandværk hos Novafos:

Klubmøde februar 2018

Efter middag hos Nihao Sushi & Wok besøgte forsamlingen Sommer's Automobile Museum:

Klubmøde marts 2017

Klubmødet startede med en kølig rundvisning på Kastellet

og sluttede med en varmende middag på Café Petersborg

Sommerfest 2015

Sommerfesten blev afholdt i blæst, regnvejr og 12 graders varme.