Lions Club Søllerøds indtægtsgivende aktiviteter omfatter primært:

1. Loppemarkedet med kræmmerstader

Det sædvanlige loppemarked er udskudt og forventes afholdt i marts 2018.

Indtil 2011 afholdt Lions Club Søllerød et stort almindeligt loppemarked i starten af september hvert år i Lions Park Søllerød. Dette loppemarked blev i 2012 afløst af det nuværende kræmmermarked på grund af udbygningen af Plejecentret i Lions Park.

2. Familiejulemarkedet

Det årlige julemarked afholdes en lørdag omkring den 1. december.

I 2017 forventes julemarkedet afholdt lørdag den 25. november kl. 10-15 i Lions Park Søllerød, Lendemosevej 2, Gl. Holte. Der er gratis adgang.

Der vil være salg af alt til julen som: julepynt til stuen, træet og haven/altanen, julegaver og nytårsgaver til hele familien. Altsammen til lave Lionspriser.

3. Butikken i Lions Park

4. Vaccinationshjælp

Ved Lægernes Vaccinationscenters influenzavaccinationer i oktober medvirker klubben på syv forskellige steder i 3-timers vagter ved indskrivning, kortkontrol og lignende.