Støtte

Lions Club Søllerød støtter Lions Park Søllerød

Lions Park udvalget

Lions Park Udvalget har ansvaret for klubbens relationer til Lions Park Søllerød.

Ved Lions Parks 50 års fødselsdag i 2016 forærede Lions Søllerød en ny turbus til Lions Park Søllerød:

Udvalget støtter især fælles arrangementer og enkelte ekstraordinære anskaffelser.

Den årlige sommerudflugt og den årlige Luciafest for beboerne er faste traditioner.

Ved indvielsen af den nye afdeling af plejecenteret i 2014 forærede udvalget 40.000 kr., øremærket til informationsskærm og skiltning til Plejecenteret. I 2012 donerede udvalget 100.000 kr. et vindfang i forhallen til Lions Park.

Ældrefonden

Ældrefondens formål er blandt andet at yde støtte til værdifaste ombygnings- og forbedringsprojekter i Lions Park Søllerød og at yde tidsbegrænsede lån til boligindskud eller personlige tilskud til husleje og boligvedligeholdelse, hel eller delvis fribolig samt plejeudgifter for trængende beboere i Lions Park Søllerøds boligkollektiv og plejeafdeling.

I 2011 støttede Ældrefonden for eksempel Lions Park Søllerød med 5.000 kr. til et TV til biblioteket og med 60.000 kr. til et vindfang til forhallen til Lions Park. I 2014 støttede Ældrefonden med 30.000 kr. til den nye terrasse og bevilligede 60.000 kr. til udsmykning i den nye plejehjemsbygning.