Lions Club Søllerød

FORSIDEAktiviteter International StøtteLokal StøtteDonationerLions ParkPresseomtalerLinks

Vil du have teksten på vores hjemmeside læst højt, kan du hente et lille gratis program på www.adgangforalle.dk
Klub nyheder RSS-feed
Hvad er RSS?

Klik her for besøge Nextwave
                                                                                      Opdateret d. 24-08-2008

-> Retur til International Støtte

Lions Club Microloans Branch Kathmandu - Nepal
Lions Club of Kathmandu Bishal Bazar is very proud to inform you, that our Micro-Credit Loans has been distributed on 21st. April 2008 with a special Function at Bishal Bazar permission, in presence of Chief Guest of Honour His Excellency Ambassador of Denmark, District Governor, Vice District Governor, Lions District dignitaries of District 325 B, and Lions members of different Lions Clubs and intelligent people of our community.
We are very glad to inform you, that 10 dedicated women, who are committed to do and work to be independent, received 25.000. Nepalese Rupees each. This 25.000 Rupees cheque was handed over by Chief Guest His Excellency Ambassador of
Denmark. In this function His Excellency was awarded with Lions International President's Pin by our District Governor, District 325 B.

Lions Club of Kathmandu Bishal Bazar is very glad to work together with you, Lions Club of Soelleroed Denmark in our Lions common goal "We Serve".

Thanking you for your kind cooperation and working together also in the future
Sincerely yours in Lionism,
Lions Clubs of Kathmandu Bishal Bazar.
Sunil K. Shrestha President 2000/2001.
for PDG MJF Lion Bharat lal Shrestha

Uddeling af mikrolån i Nepal
Den danske ambassadør i Nepal Finn Thilsted har den 21. april 2008 under en stor Lions ceremoni i LC Bishal Bazar, Kathmandu overrakt Lions Club Søllerøds mikrolån til 10 unge piger. Lånene, der skal tilbagebetales inden for 2-3 år, skal gøre modtagerne i stand til at starte små virksomheder som vil give familierne en hårdt tiltrængt økonomisk hjælp.

På billedet overrækker ambassadøren (th) mikrolån til en ung pige.  LC Søllerøds kontaktperson i Nepal siden 1991, Bharat Lal Shrestha, overvåger begivenheden.

Klik her for at sende en mail til Lions Danmark