Lions Park

Lions Park, Søllerød

LC Søllerød fordeler de indkomne midler ligeligt mellem støtteprojekter for Lokalsamfundet, Lions Park Søllerød og International hjælp.

Mest kendt er Lions Club Søllerød nok for at have rejst ældrebebyggelsen Lions Park og efterfølgende at have haft medansvar for dens drift siden 1966. Her medvirker klubben i bestyrelsen for Fonden Lions Park Søllerød. Lions Club Søllerød anvender en tredjedel af sine årligt indsamlede midler til støtte for beboere og bebyggelse. Desuden har klubben stiftet Lions Club Søllerøds Ældrefond, der primært støtter Lions Park Søllerød, som derfor også er blevet hjemsted for de fleste af klubbens møder og aktiviteter.
Lions Park Søllerød fremstår som et attraktivt og veldrevet Seniorcenter med 120 lejligheder (lette kollektivboliger for ældre), fordelt i 4 blokke på Lendemosevej i Gl.Holte.

Desuden rummes et Plejecenter, der drives under overenskomst med Rudersdal Kommune. I årene 2013-2015 er Plejecenteret blevet udvidet og ombygget til de nyeste standarder, så det nu rummer 72 plejeboliger.

Til bebyggelsen hører trænings- og aktivietetscenter, plejecentral, frisør, butik og ikke mindst en hyggelig restaurant for beboerne og deres gæster og med fælleslokaler, der er ramme om et spændende kulturliv i bebyggelsen.

Klubben har et tæt forhold til Lions Parks beboere: Af aktiviteter, som klubben arrangerer, kan nævnes Luciaoptog med sang, gløgg og æbleskiver, sommerudflugt i Nordsjællands grønne skove samt det årlige familie julemarked.

Lions Park Søllerøds hjemmeside: http://www.lionsparks.dk/