Lions kiosk

Kiosken i Lions Park Søllerød

Kiosken findes i forhallen ved hovedindgangen i Lions Park Søllerød og er en velassorteret butik for beboerne i Lions Park. Kiosken drives af frivillige fra Lions Søllerød. Kiosken har åbent mandag, onsdag og fredag kl. 9 - 12.

Brød og mælk leveres til kiosken hver mandag, onsdag og fredag morgen. Andre varer, fx frugt og grøntsager, pålæg, ost, æg og dybfrostvarer, indkøbes fra gang til gang af kioskens vagthavende i de butikker, som har de mest fordelagtige tilbud. Resten af kioskens sortiment indkøbes personligt i et en gros varehus,

Hvis beboere har brug for varer, som ikke findes i kiosken, kan de bestilles fra gang til gang, såfremt varerne kan findes i de butikker, hvor der normalt handles. Beboere, som ikke selv kan komme til kiosken, har desuden mulighed for at få bragt varer ud.

Arbejdet i kiosken udføres frivilligt og ulønnet, og hele overskuddet går ubeskåret til hjælpearbejdet i Lions Søllerød.