Kræmmermarked

Lions Søllerøds Loppemarked med kræmmerstader

Et kvalitets genbrugsmarked for hele familien.
Entré kun 20 kr. (gratis for børn under 12 år)

Lions Søllerød Loppemarked med kræmmerstader afholdes søndag den 11. marts  2018 i Nærum Ungecenter, Biblioteksalleen 2, Nærum

Loppemarkedsfolder

Loppemarkedet har op til 47 stader samt café og projektudstilling.

I caféen serveres sandwich og kage, vand og kaffe. På udstillingen vises billeder og beskrivelser fra Lions Søllerøds mange hjælpeprojekter.

Hele overskuddet fra loppemarkedet bruges ubeskåret til klubbens aktiviteter for Lions Park Søllerød, for lokalsamfundet og til klubbens internationale hjælpearbejde i Nepal, Sri Lanka, Tanzania, Haiti og Filippinerne.

Af de indtjente midler tilstræbes en tredjedel anvendt til klubbens indsats for ældrekollektivet Lions Park (seniorcenter og plejehjem), en tredjedel anvendt til støtte af lokale formål, fx Lions Ældrepris, og den sidste tredjedel anvendt til støtte i udviklingslandene.