Lions Park Søllerød

Lions Park Søllerød er en bebyggelse med et seniorcenter med 121 boliger i varierende størrelser. Desuden en nybygget plejeafdeling med 72 boliger i nyeste standard.

Seniorcenteret er beliggende mellem Lendemosevej, Egebækvej og Mariehøjvej og består af fire boligblokke i tre etager. Mellem boligblokkene og de øvrige faciliteter er der en lukket, opvarmet forbindelsesgang. Bebyggelsen er omgivet af et stort smukt parkanlæg.

Til bebyggelsen er tilknyttet forskellige faciliteter så som restaurant, festsal, bibliotek og pejsestue, vaskeri, trænings- og aktivitetscenter, frisør og dagligvarebutik:

Restauranten
Restauranten er tilbud til alle beboere i Seniorcenteret. Desuden er den rammen om større fællesarrangenter. Køkkenet leverer mad til både Seniorcenter og Plejeafdeling.

Festsal
Festsalen bruges jævnligt til forskellige aktiviteter, og kan desuden vederlagsfrit benyttes af beboerne til afholdelse af selskaber m.v. Som betingelse stilles dog, at forplejning leveres af restauranten.

Bibliotek
Lions Park Søllerød har sit eget bibliotek, som befinder sig ved siden af restauranten.

Pejsestue
De finder vor pejsestue som en del af biblioteket i den ene ende af festsalen. Pejsestuen benyttes f.eks. til pejseaftener i årets mørke måneder og til videoaftener.

Vaskeri
Vort vaskeri rummer tre store industrivaskemaskiner samt tre store tørretumblere. Desuden findes rulle og strygejern i vaskeriet. Vaskeriet kan benyttes af alle beboere.