50 års jubilæum

Lions Park Søllerød fejrede 50 års jubilæum den 1. august 2016

Fire dages jubilæumsfestligheder blev indledt med en PARKKONCERT fredag med "De 3 kgl. tenorer". De forventningsfulde tilhørere blev udsat for lidt smådryp, men alle holdt ud til den flotte koncert - også plejecenterets beboere fra altanerne!

Jubilæumsfejringen fortsatte næste dag med ISCAFÉ og TRYLLEKUNSTNER - både for forventningsfulde beboere og måske ikke mindst for de mange fremmødte børnebørn og oldebørn.

På den tredje dag blev 50 METER FØDSELSDAGSLAGKAGE arrangeret på terrassen, før beboere og gæster kunne nyde eftermiddagskaffen. Der var vel omkring en kvart meter til hver, så selvom alle tog godt for sig af køkkenchefens hjemmegjorte bagværk, blev der også nok til aftenkaffe! Parkens musikterapeut havde skrevet fødselsdagssang, og da vejret artede sig, kunne jubilæumsfestlighedernes tredje dag fejres med både fællessang og hurraråb.

På selve dagen, den fjerde festdag, blev Lions Søllerøds jubilæumsgave EN HELT NY TOPMODERNE TURBUS overdraget til Lions Park Søllerød.

Nøglerne blev overrakt af Povl Kyster umiddelbart efter at fondsbestyrelsesformanden, Niels Friis-Hansen havde budt velkommen til jubilæumsreceptionen med en oversigt over Lions Parks historie.

Mange ville lykønske - først borgmester Jens Ive, som understregede vort gode samvirke med kommunen, så direktør Birthe Jexen, der berettede om sine visioner for det daglige virke og til sidst Kaj Lund, der takkede for, at Lions Park Søllerød var gjort til det bedste sted at tilbringe sin 3. alder.